Horen

Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een gehoorapparaat? Of bent u toe aan een nieuw apparaat of een nieuwe audicien? Bij ons bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en test. Kom vandaag nog kennismaken!

kennis maken

De laatste jaren is er veel veranderd in het voorschrijven van hoortoestellen, verzekeringen, etc. We snappen dat het niet altijd even makkelijk te begrijpen is wat dit betekent voor uw persoonlijke situatie. Bij ons kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen met u kunnen bekijken wat de beste oplossing is.

kwaliteitsgarantie

1) Sinds 2006 zijn wij StAr geregistreerd. Dit Keurmerk 'De Audicien' biedt u als klant een aantal zekerheden. Op "Keurmerk de Audicien" vindt u meer informatie.

2) Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de "Vereniging HoorProfs". HoorProfs is een vereniging van zelfstandige vakaudiciens die maatwerk oplossingen bieden voor hun klanten.

ERVARINGEN

hoorpr4.jpg

Hieronder enkele reacties VOOR en NA aanschaf van een set hoortoestellen.

VOOR: Als oppasoma miste ik nogal eens wat mijn kleinkinderen aan kattenkwaad uithaalden. En daar maakten die bengels wel eens misbruik van.

NA: Mijn kleinkinderen weten nu dat oma alles weer goed kan horen. Dat vinden zij ook fijn, want als zij mij wat vragen, hoeven ze het meer steeds te herhalen. Ze zeggen nu: oma, jij kunt nu weer goed met ons praten.

VOOR: Ik kon vergaderingen niet goed meer volgen en daardoor voelde ik mij erg onzeker.

NA: Waarom heb ik niet eerder die stap gezet. Ik functioneer nu veel beter en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen.

VOOR: Mijn vrouw vond dat het geluid van de TV veel te hard stond. Dat leverde nogal eens wat irritaties op. Ze werd er ook zo moe van dat ze alles moest herhalen wat ze zei.

NA: Nu vraagt mijn vrouw of het geluid van de TV wat harder mag. En de irritatie tijdens gesprekken is gelukkig verdwenen.

Uw mening is belangrijk

Enquêtes met betrekking tot uw ervaringen worden per 2017 landelijk geregeld via de vereniging Hoorprofs. De eerst uitnodigingen zullen binnenkort komen voor bepaalde geselecteerde groepen. 

Al lang voordat dit landelijk geregeld werd werkten wij met enquêtes.  Hierop kon men o.a. aangeven hoe lang men de toestellen draagt, of het toestel aan de verwachtingen voldoet, of de voorlichting goed is geweest.

Ook kon men rapportcijfers geven voor o.a. de audicien, de tevredenheid, het omgaan met opmerkingen. Verder was er ruimte om aan te geven of er verbeterpunten zijn of anderszins. En mocht er aanleiding toe zijn, namen we contact op om een afspraak te maken en eventuele problemen samen met u op te lossen.

We zijn best trots op een gemiddeld cijfer van 8.2 in de periode van 2013-2016 waarop honderden mensen reageerden. Door deze enquêtes hebben we een behoorlijk goed inzicht gekregen in welke merken en soorten hoortoestellen de meeste op- en aanmerkingen en complimenten hebben gekregen. Daarop is in de loop der jaren ons assortiment aangepast en hierop blijven we uiteraard doorborduren.