(Nieuwe) Hoortoestellen

intake : hoortesten en vragenlijst

Als eerste vindt er een intake plaats met verschillende gehoortesten. Dit kan bij ons in de winkel in Goor, maar eventueel ook op lokatie. Meer informatie vindt u op "Audicien op locatie"

Naast hoortesten wordt ook de Amsterdamse Vragenlijst ingevuld. Dit is een landelijke vragenlijst waar alle audicienbedrijven mee werken. Door middel van deze vragenlijst geeft u aan welke beperkingen u zelf ervaart in het horen en verstaan.

Bepalen van categorie en hoortoestel

Wij bekijken vervolgens de uitkomst van de vragenlijst en de testresultaten en zo wordt bepaald in welke categorie u wordt ingedeeld. Er zijn vijf categorieën hoortoestellen: van categorie 1 (een relatief eenvoudig toestel) tot categorie 5 (het meest complexe toestel met meerdere mogelijkheden). Samen met de audicien kiest u vervolgens een passend toestel. 

We proberen altijd onze kwaliteit te verbeteren en ons aanbod te vergroten. Vandaar dat we sinds een aantal jaren hebben gekozen voor een geluiddichte cabine in Goor, zodat we ook mensen die in categorie 4 en 5 vallen hoortoestellen kunnen leveren.

Bouwhuis-08_web.jpg